Verzekeringen

Verzekeringen

Je hebt vast een (groot) aantal verzekeringen. Vraag is vaak is het niet teveel ?

 

Welke verzekeringen zijn er?

  1. Verzekeringen die met jouw persoonlijk hebben te maken, zoals levensverzekeringen, ongevallenverzekeringen en uitvaartverzekeringen.
  2. Verzekeringen van je spullen, zoals woonhuisverzekering, inboedelverzekering.
  3. Verzekering van  jouw aansprakelijkheid voor spullen van een ander, zoals aansprakelijkheidsverzekeringen en de WA-verzekering voor je auto

 

Op internet is het gemakkelijk uit te zoeken waar jij je bezittingen (inboedel, auto en woning) voordelig kunt verzekeren. Maar vergeet dan bijvoorbeeld niet je kostbaarheden. Beslis of je alleengrote zaken als brand en diefstal wilt verzekeringen of ook kleinere zaken. Bijvoorbeeld wanneer je per ongeluk iets laat vallen en daardoor een hoekje van je tafel af is.

 

Is het nog waard om je auto allrisk te verzekeren of juist alleen WA-Beperkt Casco? Kies je wel of niet voor een bonusbeschermer en wat is dat eigenlijk? Is het eigen risico hoger als jij of de bestuurdervan je auto jonger is dan 24 jaar? Deze vragen komen naar voren bij een autoverzekering.

 

Voor alle verzekeringsvragen zijn er veel verzekeringsoplossingen.  Weet je zelf goed wat je wilt kijk dan bijvoorbeeld op www.independer.nl. Wil je eerst advies over je hele verzekeringspakket dan zijn wij je graag van dienst.

 

Voor de verzekeringen van je spullen en aansprakelijkheid willen wij geen vergoeding van de verzekeraars ontvangen.  Ik werk voor je in jouw belang. Jij betaalt mij dan ook  voor de werkzaamheden die ik voor je verricht. Ik help je om het pakket samen te stellen via een digitale overdracht. Vraag naar de mogelijkheden en de toepasbaarheid.

 

Gaat het over levensverzekeringen, het afsluiten van een hypotheek of pensioen dan spreken wij vooraf een tarief met je af. Hier zijn wij heel duidelijk in zodat je vooraf weet wat je betaalt voor dewerkzaamheden. Kijk hiervoor naar de  tarieven of neem contact op.