Over Fertuut

header_groningen

Fertuut.nl is een oud Groninger term. Soms wordt een object in het landschap zo aangeduid maar het kan ook een stuk gereedschap zijn. Fertuut.nl is stuk gereedschap voor jouw, bedoeld om laagdrempelige informatie te geven als het gaat om financiële producten. Je neemt kennis van datgene waar jij iets over wilt weten en als je wilt kun je direct hulp inschakelen als jij dat wenst.

 

Belangrijke beslissingen

Op financieel gebied moet je beslissingen nemen. Heldere informatie en transparantie informatie over geldzaken is moeilijk te vinden. Aan de ene kant begrijpelijk vanwege de juridische kaders, aan de andere kant ontstaan hierdoor blokkades om helderheid te scheppen. Fertuut.nl wil hiertussen een brug slaan.

 

Het meeste kun je zelf

Na het lezen van informatie weet jij welk product nodig is in jouw situatie, weet je het nog niet helemaal zeker dan kun je ervoor kiezen om voor jouw vraag een telefonisch consult te kopen.

In alle situaties is het van belang dat je een volledig beeld gaat krijgen van je huidige financiële omstandigheden en daar dan ook een eventuele aankoop van een financieel product op gaat afstemmen. Door het inbrengen van je gegevens in mijnfinancieelpaspoort.nl weet je exact hoe je ervoor staat. Een dergelijk financieelpaspoort kun je waarderen op € 495,-. Alle aanbieders van financiële producten dienen, voor zover relevant, een profiel op te stellen alvorens zij een product mogen verkopen. Op het advies van deze aanbieders kun je moeiteloos een korting van deze omvang krijgen. Bij Pensioendesk Groningen ontvang je deze korting. Dat is toch maar mooi meegenomen.