Zorgkosten

Zorgkosten onbetaalbaar

De zorgkosten nemen inderdaad de komende jaren toe, maar moet ik daaraan meebetalen…….
Er is veel te doen op dit moment over de maatregelen van het kabinet. Zeker als het gaat om de eigen bijdrage als je wordt opgenomen in een verzorgingstehuis. Het lijkt wel of oude tijden herleven, je moet je vermogen weer aanspreken! De eigen bijdrage nu is afhankelijk van het inkomen en van het vermogen. Dat dit voor een behoorlijke eigen bijdrage kan zorgen is ondertussen duidelijk geworden.

 

Veel vermogen

Heb je dus vermogen en relatief weinig pensioeninkomen dan ga je interen op je vermogen. Je bent je zuurverdiende geld aan het opeten. Dat kan in veel gevallen anders. Bijvoorbeeld het opmaken van een juiste testament. Of een plan maken om het vermogen aan je kinderen te geven. Wil je weten of dat ook voor jouw van toepassing is en wil je hier meer over weten, neem dan contact op met Pensioendesk Groningen en laat aan de hand van je persoonlijke omstandigheden van een advies voorzien.

Korting

Heb je zelf je eigen gegevens correct ingevuld in mijnfinancieelpaspoort.nl dan ontvang je een korting van € 495,-. Een reguliere adviseur is hier al snel 3 uur mee zoet.

 

Bereken uw bijdrage klik hier